Wij durven ons met trots en met recht Dé Horecameesters te noemen!Meester is een titel voor iemand of organisatie die een hoog niveau van expertise heeft bereikt. In de horeca tref je meesters aan op vele gebieden. Onze reviews, slagingspercentages, didactische onderbouwing en flexibiliteit geven het benodigde hoge niveau aan onze opleidingen waardoor wij trots mogen zeggen de horecameesters te zijn voor de horecabranche in de breedste zin van het woord. Gecertificeerd door SVH, NRTO en CRKBO. Als opleider hebben wij een aantal kernwaarden waar wij trouw aan zijn. Denk hierbij o.a. aan slagvaardigheid: iedereen uit de horecabranche een kwalitatieve cursus willen aanbieden met een hoge dosis persoonlijk contact in combinatie met inspelen op de laatste ontwikkelingen. Een prettige leeromgeving gedurende een leerzaam proces voor het maken van stappen in de carrière. Integriteit is een belangrijke pijler waar onze organisatie op rust, duidelijk in de communicatie met als streven een solide band met al onze partners en cursisten.
De horecawereld is voortdurend in ontwikkeling en er ontstaan steeds nieuwe behoeften. Als opleider zijn wij vooruitstrevend om vernieuwingen en maatschappelijke veranderingen naadloos op te nemen in onze lesprogramma’s. Hierbij noemen wij o.a. Webinars, e-learning, studieboeken in luistervorm, inlogcodes en continue bereikbaarheid voor opdrachtgevers en cursisten. Als opleider lopen wij vooruit op ontwikkelingen om deelnemers aan onze opleidingen te ontzorgen en aan opdrachtgevers maatwerk te verlenen voor o.a. in company wensen of binnen de eigen academies een private label aan te bieden. Wij maken afspraken vanuit de filosofie: afspraak is afspraak. Onze professionele trainers en docenten zijn ambitieus en specialist in hun vakgebied. Dit komt duidelijk naar voren in hun beoordelingen door onze deelnemers.
De horecabranche is in deze tijden onderhevig aan veel veranderingen. Er is veel behoefte aan professionaliteit en medewerkers focussen zich steeds meer op eigen ontwikkelmogelijkheden. Samen deze stip op de horizon vormgeven op innovatieve manieren en lesmogelijkheden, daar staan wij als Horecameesters voor . Wij willen deelnemers en opdrachtgevers ontzorgen en dat vereist van ons een hoge mate van flexibiliteit. Flexibel (mee) denken en handelen is dan ook een belangrijke kernwaarde binnen onze organisatie!
Bij Picabia kunt u veel verschillende cursussen volgen met aansluitend het SVH-examen. Wij zijn officieel geaccrediteerd door SVH waardoor hoge kwaliteit en professionaliteit gewaarborgd is. Onze cursussen zijn getoetst op het opleidingsprogramma, de kwaliteitszorg en klachtbehandeling.
SVH geaccrediteerde cursussen: - SVH Leermeester
- Sociale Hygiëne (Nederlands & Engels)
- SVH Horecaportier
Naast verschillende cursussen met SVH diploma bieden wij ook andere cursussen aan: Al onze cursussen kunnen ook incompany op locatie worden verzorgd. Bij deze cursusvorm wordt de cursus voor uw organisatie of bedrijf gegeven op nagenoeg elke gewenste locatie en op de dagen/tijdstippen die voor u en uw collega’s het beste uitkomt.
Planning van training- SVH Leermeester, met SVH diploma (klassikaal en online)
Klassikaal door heel Nederland, startdata iedere maand/twee maand
- Sociale Hygiëne, met SVH diploma (klassikaal en online)
Klassikaal door heel Nederland, startdata iedere maand/twee maand
- Sociale Hygiëne Engels, met SVH diploma (klassikaal en online)
Klassikaal in Eindhoven, Amersfoort, Amsterdam en Rotterdam, startdatum iedere maand
- SVH Horecaportier, met SVH diploma (klassikaal)
Klassikaal in Amsterdam in Eindhoven, stardatum om de maand