Een persoonlijk ontwikkelbudget voor iedereen!

 

Waarom De Leerrekening?

Steeds meer cao’s en organisaties bieden werknemers een eigen persoonlijk ontwikkelbudget. Ook het kabinet geeft hier actief invulling aan met de aanpak Lang Leven Leren (LLL). Met een individuele leerrekening krijgen mensen de beschikking over middelen die naar eigen inzicht kunnen worden besteed aan opleiding en ontwikkeling. Dit met het doel om duurzaam inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. De Leerrekening richt zich erop om jou als werknemer compleet te ontzorgen. Van een groot scholingsaanbod, tot aan het zoeken en boeken, de customer service en het bijhouden van je budget. De Leerrekening faciliteert het volledige proces!

 

Overzicht Leerrekeningen

Cao Retail Non-Food

In 2020 is de Retail Non Food sector van start gegaan met het Individueel Ontwikkelbudget, ook wel IOB genoemd. Het IOB is een geheel nieuwe regeling waarin werknemers periodiek een opleidingsbedrag gestort krijgen op een individuele leerrekening, welke volledig gefinancierd wordt door de werkgever. De Leerrekening is voor deze regeling als exclusieve uitvoerder geselecteerd. Op zoek naar meer informatie of aanmelden voor de regeling? Klik op onderstaande button.

Meer informatie Aanmelden
James Leerrekening

Van werknemers wordt steeds meer verwacht dat zij zelf investeren in hun eigen ontwikkeling. Tegelijkertijd vormen opleiding en ontwikkeling onmisbaar onderdeel van hun arbeidsvoorwaarden. De James Leerrekening biedt je als werkgever de mogelijkheid om opleidingsbudgetten uit te betalen op naam van je werknemers en zo te investeren in hun inzetbaarheid. De werknemer kan dit budget besteden aan opleiding en ontwikkeling. Elk gestort bedrag mag meerdere jaren onbelast meegenomen worden.

Meer informatie
 
 

Een persoonlijk ontwikkelbudget voor iedereen!

De Leerrekening helpt jou met een leven lang ontwikkelen!

Individueel dashboard

Na uitnodiging en registratie krijg je toegang tot je eigen unieke dashboard. In dat dashboard is o.a. je budget te vinden, tutorials, het zoeken van een training en nog veel meer!

Persoonlijke leersuggesties

Om je op weg te helpen met het maken van de juiste leerkeuze, stellen we je een aantal vragen. De antwoorden op deze vragen gebruiken we om jouw zoek en boek profiel te verrijken met geschikte trainingen!

Uitgebreide catalogus

Meer dan 60.000 leerproducten en specifiek aanbod voor elke aangesloten branche, bieden voor iedere medewerker de perfecte oplossing.

 

Hoe werkt het?

 

Zelfregie staat centraal

De Leerrekening richt zich op zelfregie van de medewerker. Als medewerker bepaal je zelf aan welke opleiding je het budget spendeert!

 

Fiscale toetsing

Voordat een opleiding daadwerkelijk geboekt kan worden, wordt deze eerst fiscaal getoetst. Deze borgt dat de gekozen opleiding past binnen de gestelde voorwaarden. Belangrijkste element hierbinnen is dat de opleiding bijdraagt aan de toekomstige positie op de arbeidsmarkt. Deze toets is een verplicht onderdeel van de inschrijfprocedure.

 

De Leerrekening & Edubookers

De Leerrekening is een 100% dochter van Edubookers. Het vinden van een opleiding is bij Edubookers net zo makkelijk als een hotel op Booking.com. Bekijk beoordelingen of filter op plaats, datum, prijs, certificaat, dag en veel meer. Maak gebruik van de startgarantie, hoge kortingen en beste prijsgarantie of bekijk welke trainer de opleiding verzorgt. Edubookers biedt tienduizenden medewerkers de beste One Stop Shopping ervaring op het gebied van opleidingen en is dan ook de perfecte basis voor De Leerrekening.

Bekijk Edubookers