De Leerrekening voor organisaties!

 

Waarom De Leerrekening?

Een persoonlijk ontwikkelbudget wordt door steeds meer organisaties en cao's aangeboden. Ook het kabinet geeft hier actief invulling aan met de aanpak Lang Leven Leren. Een nieuwe regeling brengt vaak ook nieuwe uitdagingen met zich. Als uitvoerder van deze regelingen richt De Leerrekening zich erop om zowel werkgever als werknemer compleet te ontzorgen. Van het geautomatiseerd aansluiten van werkgevers en werknemers, tot aan een groot scholingsaanbod, customer service, facturering en veilig geldbeheer. De Leerrekening faciliteert het volledige proces!

 

Overzicht Leerrekeningen

Cao Retail Non-Food

In 2020 is de Retail Non Food sector van start gegaan met het Individueel Ontwikkelbudget, ook wel IOB genoemd. Het IOB is een geheel nieuwe regeling waarin werknemers periodiek een opleidingsbedrag gestort krijgen op een individuele leerrekening, welke volledig gefinancierd wordt door de werkgever. De Leerrekening is voor deze regeling als exclusieve uitvoerder geselecteerd. Op zoek naar meer informatie of aanmelden voor de regeling? Klik op onderstaande button.

Meer informatie Aanmelden
James Leerrekening

Van werknemers wordt steeds meer verwacht dat zij zelf investeren in hun eigen ontwikkeling. Tegelijkertijd vormen opleiding en ontwikkeling onmisbaar onderdeel van hun arbeidsvoorwaarden. De James Leerrekening biedt je als werkgever de mogelijkheid om opleidingsbudgetten uit te betalen op naam van je werknemers en zo te investeren in hun inzetbaarheid. De werknemer kan dit budget besteden aan opleiding en ontwikkeling. Elk gestort bedrag mag meerdere jaren onbelast meegenomen worden.

Meer informatie
 
 

Een persoonlijk ontwikkelbudget voor iedereen!

De Leerrekening ontzorgt organisaties volledig!

Koppeling met de salarisadministratie

Door de koppelingen met alle grote salarisadministratiepakketten, is het aansluiten van werkgevers én werknemers een fluitje van een cent.

Budget- en geldbeheer

Werkgevers ontvangen maandelijks 1 verzamelfactuur, waarna het geld veilig en faillissementsbestendig wordt beheerd op de Stichting Derdengelden.

Fiscale toetsing

De fiscale toetsing is onderdeel van het fiscale proces, waardoor werkgevers ontzorgd worden voor de impact op de loonbelasting.

 

Hoe werkt het?

 

Fiscaal en financieel veilig

De fiscale toetsing is onderdeel van het inschrijfproces, welke ontwikkeld is door de Belastingdienst. De Leerrekening is hiervoor o.a. lid van de werkgroep Individuele Leerrekeningen. Alle aangesloten werkgevers storten maandelijks middels een verzamelfactuur of automatische incasso, het leerbudget op Stichting De Leerrekening Derdengelden. Hier wordt het geld veilig en faillissement proof beheerd, totdat de werknemer het budget gebruikt. De Leerrekening is ISO27001 gecertificeerd en AVG compliant.

 

Compleet onboarding proces

Voor zowel werkgever als werknemer is een makkelijk onboarding proces ontwikkeld. Tijdens het onboarding proces voor werkgevers wordt in 20 minuten het dashboard ingericht en wordt o.a. de koppeling met de salarisadministratie gelegd. Na afronding krijg je direct toegang tot het dashboard, waarin alle gegevens overzichtelijk terug te vinden zijn. Vervolgens kunnen medewerkers automatisch uitgenodigd worden om zichzelf te registreren. De onboarding voor medewerkers richt zich op het verrijken van het zoekprofiel, waardoor we de medewerker kunnen voorzien van de beste leersuggesties.

 

De Leerrekening & Edubookers

De Leerrekening is een 100% dochter van Edubookers. Het vinden van een opleiding is bij Edubookers net zo makkelijk als een hotel op Booking.com. Bekijk beoordelingen of filter op plaats, datum, prijs, certificaat, dag en veel meer. Maak gebruik van de startgarantie, hoge kortingen en beste prijsgarantie of bekijk welke trainer de opleiding verzorgt. Edubookers biedt tienduizenden medewerkers de beste One Stop Shopping ervaring op het gebied van opleidingen en is dan ook de perfecte basis voor De Leerrekening.

Bekijk Edubookers
 
De Leerrekening is geïntegreerd met: